Welkom bij Meneer Uil !
(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Doopsuiker

     

We zijn druk bezig met het online plaatsen van het volledige assortiment.

Duurzaam, ecologisch & fair trade...
... dat mag je verwachten.

Al het doopsuiker dat we aanbieden in afkomstig van De Makerij.

Pure Nature
100% milieuvriendelijk; vilt van wol van de jak en papier van de vezels van de Lokta plant (een duurzame, hernieuwebare grondstof).

Vintage Feel
De vormgeving van deze lijn is een teruggrijpen naar het verleden met eigentijdse ontwerpen die erdoo geïnspireerd zijn.

Kraft
Een eigen reeks doosjes en verpakking uit "kraft": stevige papiersoort die biologisch afbreekbaar is. Prachtig in al zijn eenvoud!

 

(H)eerlijk opvullen

Artisanaal snoep
Het geheim van de kwaliteit van deze snoepjes schuilt in de fabricatie en de recepten, maar bovenal in de keuze van de gronstoffen.

Onze fabrikant (Joris) is één van de weinige ondernemingen die nog Arabische gom als één van haar grondstoffen gebruikt: een recept met natuurlijke smaken, zonder kleurstoffen.

Artisanale chocolade
Een assortiment van heerlijke chocolade dragees met hazelnoot of amandelen, geproduceerd door Marioca in Merelbeke: de beste cacao, de fijnste ingrediënten en ambachtelijk meesterschap.

Confituur, honing of advocaat
Artisanaal, huibereid lekkers van De Vierhoekhoeve: U voelt er de liefde voor handwerk, u proeft er de zorg om eerste kwaliteit grondstoffen.

 

Hoe bestellen?

Het volledige aanbod zal je binnenkort online in de webshop kunnen aankopen.
In tussentijd kan u steeds vrijblijvend een offerte aanvragen via hello@meneeruil.be